Referencer

Patient, kvinde med diffuse symptomer.

Kvinden har diffuse symptomer som intens træthed, søvnforstyrrelser, kognitive problemer, stressfølsomhed, depression og koncentrationsproblemer.

Vores patient har kæmpet med diffuse symptomer som intens træthed, søvnforstyrrelser, kognitive problemer, stressfølsomhed, depression og koncentrationsproblemer i flere år uden at forstå årsagen: ”Jeg kom i kontakt med Graeme Jones på Nordic Clinic i Stockholm. Graeme stillede spørgsmål om hele min livssituation, ikke kun om mine symptomer. Vi så på stressfaktorer, arbejdsmiljø, familieforhold, diæt, motion, søvn. Ja stort set alt! Dette blev fulgt op af en række medicinske tests. Testene viste, at min krop var tungt belastet med toksiner og kemikalier, som jeg blev udsat for gennem mit arbejde. Jeg er kunstner og har malet på fuld tid i tredive år. ”

Forslag til behandling og foreslåede livsstilsinterventioner:

Kosttilskud

Motion

Blu light briller om aftenen for bedre søvn

Luftrensning i studiet

Så enkel en ting som at bære arbejdshandsker for at beskytte mod eksponering for toksiner

Infrarød sauna

Intermitterende faste

Vinterbadning

”Det var ikke et let job. Det krævede en del indsats og engagement. Mit liv har ændret sig drastisk, siden jeg begyndte min behandling hos Nordic Clinic. Det har været hårdt og hårdt arbejde, men belønningen er, at jeg vågner udhvilet, rolig og ser frem til dagen. Det er enhver kamp værd! Den tid, det tager at gennemføre disse livsstilsændringer, får jeg tilbage ved ikke at skulle sove mere om dagen og være i stand til at arbejde mere effektivt, da jeg kan koncentrere mig så meget bedre. Det har kostet penge med konsultationer, kosttilskud, abonnement til træningscenter og luftrensere. Når jeg ser tilbage på disse år, er det en af de bedste investeringer, jeg har foretaget.”

FORSTÅ VENLIGST AT DETTE ER ET EKSEMPEL, OG AT MÅDEN VI BEHANDLER DIG, SOM VORES PATIENT, VIL VÆRE MEGET INDIVIDUALISERET, DERFOR VARIERER DETTE EKSEMPEL SIG.

FORSTÅ VENLIGST AT DETTE ER ET EKSEMPEL, OG AT MÅDEN VI BEHANDLER DIG, SOM VORES PATIENT, VIL VÆRE MEGET INDIVIDUALISERET, DERFOR VARIERER DETTE EKSEMPEL SIG.

Copyright © Nordic Clinic 2022