Din sundhedsrejse

At blive patient hos Nordic Clinic kan føles som et stort skridt. Det er ikke det samme, som at besøge din praktiserende læge. Her er lidt hvad du kan forvente, når du starter din rejse med Nordic Clinic.


Konsultationer med nok tid

Vores konsultationer er designet til at give nok tid til at vi kan forstå, hvordan din krop arbejder.

Viden om dig

Ved din første konsultation får du udleveret et Functional Medicine spørgeskema som er designet til at undersøge dit helbred og din livsstil. 

Hjælp med at forstå din behandling

Det kan være svært at huske alt hvad din behandler fortæller dig under konsultationen. Vi giver hver patient en uddannet kostvejleder til at rådgive og understøtte dig i processen. Den person vil være med under konsultationen, tage noter og guide dig efter konsultationen, hvis der opstår spørgsmål. 

Personlig profil og testresultater

Functional medicine er en proces på en rejse hentil noget bedre og en bedre forståelse af hvem du er, og hvordan din krop fungerer. Al information vi noterer om dig i konsultationen bliver samlet i din personlige profil, så du har adgang til al information om din krop og din sundhed.

Skræddersyet anbefalinger

Alt hvad vi anbefaler dig under konsultationen er personlig lavet til kun dig. 

En masse support

At blive sundere kan medvirke en masse udfordringer. Vi er her for at støtte dig hele vejen igennem hjælpsom information, som er relevant for dine sunde udfordringer. Du kan altid chatte med os.

Copyright © Nordic Clinic 2022