Sundhedsanalyse og livsstilscoaching

Har din læge informeret dig om, at du har risiko for at udvikle type 2 diabetes? Oplever du en konstant følelse af stress, en mangel på energi til motion, og vågner du træt på trods af tilstrækkelig søvn? Er diffuse symptomer begyndt at dukke op, som begrænser din dagligdag? Dette er alle tegn på noget […]

Har din læge informeret dig om, at du har risiko for at udvikle type 2 diabetes? Oplever du en konstant følelse af stress, en mangel på energi til motion, og vågner du træt på trods af tilstrækkelig søvn? Er diffuse symptomer begyndt at dukke op, som begrænser din dagligdag? Dette er alle tegn på noget ikke fungerer. Eller måske er dit mål at leve et langt og sundt liv, og du vil gerne lære hvordan du kan forbedre dit helbred og din performance? Vi støtter dig igennem din rejse hen til et bedre helbred.

En kvart del af Danmarks voksne befolkning konsumerer en diæt så usund at de har risiko for tidlig død på grund af sygdomme, som hjerte-kar-sygdomme, type 2 diabetes og kræft. Derudover har faktorer så som stillesiddende livstil, stress, dårlig søvn og en mangel på fysisk aktivitet en altafgørende indflydelse på helbreddet. Vores Functional Medicine personale kan hjælpe dig med at forhindre og forbedre sygdom.

Livstilscoaching

Individualiseret sundhedsplaner for at hjælpe dig med at nå dine mål succesfuldt. I dag leder mange mennesker for såkaldte ”quik-fixes” til deres sundhedsproblemer, bruger kun farmaceutiske lægemidler og efterlader hele ansvaret for deres helbred til en læge. Desværre, er der ingen genveje som kan forvente at rette op på sundhedsproblemer i et langt perspektiv og hvert individ skal tage ansvar for deres eget velvære.

Vi ser ofte det kræver en grad af nye livsstilsændringer for at forhindre og/eller mindske kroniske tilstande. Dog, kan en etablering af nye rutiner og vaner være en stor udfordring for mange. Hos Nordic Clinic tilbyder vores sundhedspersonale konsultationer hvorledes din diæt, livsstil og rutine vurderes samt analyseres. De tager din situation, symptomer og dine evner i betragtning og giver nogle skræddersyet anbefalinger til dig. Vedholdende ændringer kræver viden, mål og en plan. Sundhedspersonalet giver dig support og giver værktøjer til dig, for du kan opnå dine individuelle sundhedsmål. At tage ansvar for dig selv er dog en forudsætning, for at nå både kortsigtede og langsigtede mål.

Når du samarbejder med os, vil vi sende dig et spørgeskema inden vores første konsultation. Det er din unikke symptomhistorie og en vigtig brik i puslespillet om at forstå din case. Vi kigger på dit spørgeskema ved første konsultation i detalje og vil altid anbefale dig individuelt hvad passer præcis til dig og din situation med et objektivt perspektiv for at blive enige med dig om hvordan vi griber din tilstand an.

Vi tilbyder individuelle konsultationer baseret på dine behov. Det bedste er at booke et forløb over flere måneder, da det kræver tid at ændre livsstil og at gøre det alene kan være udfordrende. Vores personale kan motivere dig og give dig den rette support i din sundhedsrejse for et optimalt vedvarende resultat.

Kontakt os på info@nordicclinic.com for mere information om tider og priser.

Sundhedstjek

Få et overblik over din sundhed og hvad livsstilsændringer kan gøre med de rette livsstilsændringer der vil gavne dig mest.

Det at prioritere ens eget helbred er en super investering til sig selv. Ca. 50% af befolkningen lider af en eller anden form for symptomer og det virker til trenden er opadgående desværre. Hos Nordic Clinic er det vores topprioritering at stoppe den trend og gøre et forsøg på at forebygge og forberede sundheden generalt hos befolkningen. Så få et sundhedstjek for at forstå din krop bedre og tage de rette livsstilsændringer som redskab kan gøre underværker for din velvære og forbedret tilstand. At blive en bedre version af dig selv.

Et sundhedstjek betyder vi kigger på patientens sundhed og vaner. Alle symptomer bliver nedskrevet i spørgeskemaet og vores journal notater. Patienter bliver spurgt om deres kost, stressniveau, træningsvaner, søvnmønstre og sociale forhold. Så vi får et overblik over hele personen.

Et sundhedstjek kan nemt blive kombineret med livsstilscoaching. For mere information kan du kontakte:t info@nordicclinic.com

Copyright © Nordic Clinic 2022