DUTCH complete – Hormonprofil Analyse

Hormonproduktionen kan ændres betydeligt som følge af ældring, stress, dårlig ernæring, samt andre miljømæssige faktorer. Forstyrrede forhold i de kvindelige kønshormoner østrogen og progesteron kan bidrage til udviklingen af osteoporose, brystkræft, barnløshed og hjertekarproblemer. Men også uren hud og øget hårvækst kan skyldes hormonforstyrrelser. Analyser Vi tilbyder en række hormonanalyser og det er vigtigt i […]

Hormonproduktionen kan ændres betydeligt som følge af ældring, stress, dårlig ernæring, samt andre miljømæssige faktorer. Forstyrrede forhold i de kvindelige kønshormoner østrogen og progesteron kan bidrage til udviklingen af osteoporose, brystkræft, barnløshed og hjertekarproblemer. Men også uren hud og øget hårvækst kan skyldes hormonforstyrrelser.

Analyser

Vi tilbyder en række hormonanalyser og det er vigtigt i samråd med din behandler at finde frem til den rette.
DUTCH prøven er en urinprøve, som måler forskellige hormoner og metabolitter (produkter fra kroppens omsætning af hormoner) i urinen. Hormonelle ubalancer forekommer hyppigt hos både mænd og kvinder, og kan indebære udfordringer i forbindelse med overgangsalderen, vægtøgning, udbrændthed, lav libido, hårtab,
PMS, humørsvingninger, depression, aldersbetinget fald i hormonproduktionen, PCOS, stress mm. DUTCH er et redskab som kan hjælpe til at identificere årsagen til de hormonelle ubalancer. Ved kombinationen af køns- og stresshormoner giver analysen indblik i flere perspektiver af komplekse hormonrelaterede ubalancer. Prøveopsamlingen er let og kan nemt udføres i eget hjem eller på farten.
Desuden kan analysen anvendes til monitorering af individer, som tager hormontilskud (syntetiske eller bioidentiske).

Pris

Der findes forskellige typer af DUTCH test. Din behandler vil, ud fra din situation vurderer hvilken en der er mest relevant. 

DUTCH Complete, 2595,-DKK
DUTCH Plus, 3199,-DKK

Copyright © Nordic Clinic 2022