Stresshormon Analyse

Fra binyrerne udskilles størstedelen af kroppens stresshormoner, som kaldes kortisol og dehydroepiandrosterone (DHEA). Disse hormoner udskilles ikke konstant i løbet af dagen, men følger en cyklus, hvor der udskilles mest om morgenen og mindst om aftenen.
Balancen mellem de to stresshormoner er meget sart, og psykisk og fysisk stress kan påvirke den. Dette kan have en negativ indvirkning på vores helbred. Et øget kortisol niveau og et lavt DHEA-niveau er tegn på at kroppen befinder sig i en stresset tilstand, som binyrerne ikke kan håndtere. Det kan have flere negative følger. For eksempel påvirker det menneskets energiniveau, den følelsesmæssige tilstand, øget risiko for infektion, og der kan opleves generel utilpashed. Ved forhøjet kortisolniveau mindskedes ligeledes niveauerne af igG-antistoffer, som beskytter tarmene fra sygdomsfremkaldende bakterier og virus.

 

Analysen

Stresshormonerne kortisol og DHEA er genstand for analysen. Analysen giver en detajleret vurdering af stresshormonernes daglige cyklus. Den viser aktiviteten i binyrerne og dens evne til at håndtere stress. Selve prøven er en simpel spytprøve. Der opsamles spyt fire gange på en dag.

Behandling
Med analyseresultatet er der mulighed for en dybdegående analyse af en persons stresshormoncyklus, så behandleren kan tilrettelægge en personlig og målrettet behandling. Ubalancer i stresshormonerne kan afhjælpes med diæt, kosttilskud, motion og livsstilsændringer.

 

Pris

Stresshormon analyse fra kr. 1275

 

 

Om

Nordic Clinic is a high-profile clinic that practises and promotes Functional medicine to patients throughout Scandinavia.

Adresse

Nygade 6, 3. sal
1164 København K
Danmark

Kontakt os

+45 3375 1005
info@nordicclinic.com

Nordic Clinic ©
Powered by Getwebshop ©