Kvindelig Hormonprofil Analyse

Hormonproduktionen kan ændres betydeligt som følge af ældring, stress, dårlig ernæring, samt andre miljømæssige faktorer. Forstyrrede forhold i de kvindelige kønshormoner østrogen og progesteron kan bidrage til udviklingen af osteoporose, brystkræft, barnløshed og hjertekarproblemer. Men også uren hud og øget hårvækst kan skyldes hormonforstyrrelser.

 

Analyser

Vi tilbyder en række hormonanalyser og det er vigtigt i samråd med din behandler at finde frem til den rette. For menstruerende kvinder, opsamles der enten spyt, blod eler urin på dag 21. Niveauerne af bla. progesteron, østrogen og testosteron vurderes, så eventuelle afvigende forhold kan påvises. Analyserne kan suppleres med målinger på hhv. søvnhormonet melatonin og stresshormonerne cortisol og DHEA.
For kvinder der har gennemgået menopause, opsamles spyt én gang på en tilfældig dag. Ratioen mellem progesterion og østrogen angives, så en målrettet behandling kan opstartes, og det rette forhold mellem hormonerne kan genskabes.
Formålet med behandlingen er at genskabe balance i hormonniveauerne. Dette gøre ved kostændringer, livsstilsændringer, samt ved at supplere med kosttilskud som understøtter behandlingen.

 

Pris

Varierer alt efter valg af analyse. Priseksempel 1250kr for 1 dagsopsamling for østrogen, progesteron og testosteron. Dog anbefales det at kombinere kønshormoner med stresshormoner og evt, stofskiftehormoner. Priseksempel 2475kr. for kombinationstest.

 

 

Om

Nordic Clinic is a high-profile clinic that practises and promotes Functional medicine to patients throughout Scandinavia.

Adresse

Nygade 6, 3. sal
1164 København K
Danmark

Kontakt os

+45 3375 1005
info@nordicclinic.com

Nordic Clinic ©
Powered by Getwebshop ©