Candida Albicans Analyse

Candida Albicans er en hvidlig svamp , der findes naturligt i vores fordøjelseskanal. I det rette forhold er svampen nødvendig for en velfungerende fordøjelse, men i overvækst kan Candida Albicans medføre symptomer. 

 

Analyse af Candida Albicans

De seneste års forskning har vist, at følgerne af at leve med Candida Albicans i overvækst kan være af mere alvorlig karakter. Svampen udskiller toxiner og antigener, som kan belaste kroppen og resultere i forskellige symptomer.
Nordic Clinic tilbyder flere analyser, der kan måle overvækst af Candida Albicans.

En priktest som måler antistofdannelse rettet mod candida.

En afføringsprøve som bl.a. kan give et billede af graden af overvækst i tyktarmen. I samme analyse udføres en resistens bestemmelse, så man kan se hvilke svampedræbende midler der kan bruges til en effektiv behandling. Denne analyse kan også måle overvækst af bakterier og forekomst af parasitter, som kan give lignede symptomer.

En urinprøve der måler metabolitter dannet fra svampe angiveligt fra tyndtarmen.

 

Behandling

Behandlingen tager højde for symptomerne og understøtter kroppens funktioner, samtidig med at candida overvæksten hæmmes. Dette gøres i samarbejde med en professionel behandler der gør brug af analysesvaret ved udarbejdelse af en individuel behandling, med kostændringer og anbefaling af de rette kosttilskud.

 

Pris

Priktest kr. 1250

Afføringsprøve kr. 1995 (CPx2) og kr. 2995 (CSAPx2)

Urinprøve kr. 1875

 

Om

Nordic Clinic is a high-profile clinic that practises and promotes Functional medicine to patients throughout Scandinavia.

Adresse

Nygade 6, 3. sal
1164 København K
Danmark

Kontakt os

+45 3375 1005
info@nordicclinic.com

Nordic Clinic ©
Powered by Getwebshop ©